lördag, december 10, 2011

Lördag

Vi har varit hemma hela dagen. Jag tog ju en pw i morse och sedan hem och städade en runda. Jörgen har säkrat altantaket så nu ska skivorna aldrig lyfta och flyga sin väg i stormarna. Milo har mest varit inne idag, lekt med bilar och annat som roat honom. Självklart för vi föräldrar också leka en hel del med honom för han har ju inga syskon som delar hans intresse;-)

Mot kvällen kom Theo några timmar för Linette skulle jobba och Besim jobbar i deras nya hus. Dom fick sålt sitt radhus lite snabbare än dom tänkt och nu får dom lägga in ett kol med renoveringen i det hus dom köpt.

Milo har varit speedad ikväll men dom kommer ju som ett brev på posten när han är trött. Somnade här för en stund sedan, efter 5 minuters tv tittande. Han ville inte läsa saga i sängen så vi bråkade inte om det för som flera vet så ska man inte utsätta 3-åringar för motgångar om man inte själv orkar ta en tuff fight ;-) Kanske inte så ofta det är fighter men vi är inne i en period just nu och det är som oftast ett lagom utbrott/dag:)

Jag vill ha en Hunky Dory japankofta! vet bara inte vilken färg jag ska välja. Jag har lite ont om koftor och det behövs ju vintertid. Byxor behöver jag också för den delen. Men byxor ska inte köpas förrän jag minskat lite i omfång och det jobbar jag ju på.
Lånad bild från Factory Malmö

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Ciliah sa...

Jag har en vit :) mycket nöjd med den.

Kram

Anonym sa...

Jag vill oxå ha en sån kofta..jättefin:-)... Du vet inte var man kan fynda en sådan??? Kram Gunsan

A-K sa...

Japan knit-koftan är snygg och den färgen du visar på bild skulle passa dig jättebra. Vill du ha ullvarianten?

Filippa får väldigt sällan utbrott. Hon är väldigt lugn och harmonisk för att vara en 3-åring :-)

Trevlig söndag!
KRAM