tisdag, augusti 09, 2011

På hemmaplan igen

Vad det är härligt att bara pysa iväg lite oplanerat, sådant älskar jag. jag är egentligen ganska impulsiv av mej och hatar egentligen att planera långt i förväg än om man ofta måste göra det med sina semestermål. Hursomhaver så har jag och Milo haft ett par kanonfina dagar. Milo åkte upp till Överlida med mormor och morfar för jag hade ett par ärenden som var tvugna att utföras på måndagsförmiddagen. När jag var i Halmstad så ringde mamma och sa att det regnade rejält så dom körde in till Ullared. Jag styrde också bilen dit men hann bara komma dit så plingade det i phönen igen, dom skulle köra därifrån igen för det var mycket folk och svårt att handla i lugn och ro, dom hade iaf fixat leksaksavdelningen som Milo hittat till utan större problem:) sonen valde en dragspelsbuss och var därefter nöjd. Dom drog sej till stugan och jag shoppade klart på egen hand, ganska angenämt får jag nog tillägga.

Jag köpte en regnjacka, hundsäng, bestik(äntligen), badlakansset i rosa, bordstabletter, klocka och en hel massa annat kul och mindre kul.


Camparna och stugnissarna

Milo hittade en kompis i stugan bredvid, en tysk gosse som hette Leif(kändes som ett konstigt namn på en liten gosse för det är ju min fars namn) Dom lekte jättefint och kommunicerade på sitt egna lilla vis.
Studsmattan jag visade igår fanns på lekplatsen, en rejäl sak med fin studs, det kan moster H intyga! Milo badade i sjön i förmiddags och vi plockade blåbär. I eftermiddags körde vi hem för vi skulle på kalas hos min pappa och Eva. En trevlig avslutning på dagen:) Åt tårta och kanelbulle men nu får det nog vara slut på det så jag kan komma i form igen, känns inte helt bra att spåra ur.

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Vad härligt med sådan spontanutflykt! Och att få shoppa i lugn och ro på Gekås är ju inte fy skam :-)
Ja, Deepflingordrarna skulle väl börja skickas den här veckan :-)
Jag tog bort 3 plagg från min reservationslista, det är bra att man kan få lite betänketid.

KRAM

M sa...

A-K: Jag tog bort allt utom jeanstunikan, hade kvar en ullstickad kofta men den kan jag nog få tag i senare, tycker det känns lite väl tidigt att handla ull nu. Sedan har jag velourseten som kommer i okt, vet bara inte om jag ska ha den beiga eller grå. Vill ha både byxor och tunika som mys hemma.

Anonym sa...

jag håller med på att sådana innpulsiva saker blir alltid mycket trevliga. Allt flöt kanon bra för oss alla dessa dagar och trevligt avkopplande hade vi. Milo är så duktig när han är med mormor o morfar också,så roligt att ha honom med ,så snusförnuftig är han också.Jag kan värkligen känna en sådan varm härlig känsla i kroppen för honom,min lille pluttis. Älskar honom . Nästa år ville dom i receptionen att vi skulle komma tillbaks och det gör vi säkert eller hur!! ses kram mamma.