tisdag, juli 05, 2011

En kväll på stranden


Väl hemma från jobb, hårfrisörskan och lite klädshopping hos Påulander Design(visar det imorgon), packade vi en korg med dricka och annat som behövs för kvällsmat på stranden, en god kycklingsallad från grannen hämtades:)(tack Besim, den satt som en smäck!)
Lite spannar och spadar fick Milo packat ner. Vi har haft det så mysigt, bara den känslan att bryta vardagens sysslor och bara vara, underbart!
Milo ville inte hem för han tyckte det var jättekul att vara där, när vi var tvugna att packa ihop(20,30) ville han hoppa i badkläder och bada, tokungen:)

Jag hade tänkt träna idag men det får vara så, tar igen det imorgon istället.

2 kommentarer:

A-K sa...

Visst är det UNDERBART att bryta vardagsrutinerna på det sättet och verkligen NJUTA av kvällen. Sådana tillfället laddar batterierna ordentligt och underbara bilder att ta fram sedan i vinter och minnas tillbaka. Jag förstår att Milo ville vara kvar :-)

Ryggen har läkt fint och Filippa slapp bandage :-)
Nu ska vi smörja med mjukgörande kräm två gånger per dag. Bada får hon bara göra hemma och hon får inte sola på hela sommaren för huden är så tunn. Men det är fantastiskt hur kroppen kan läkas på två veckor!

KRAM

Helen sa...

Nu är vi tillbaka igen. Härlig kvällsstrandbild på Milo. Kul att kilona börjar rasa och kläderna bli för stora. Kommer ihåg den känslan från förra året, den är grym.

Kram