måndag, mars 14, 2011

Måste testas

Efter en del överväganden så har jag beslutat mej för att testa Linas matkasse. Då kommer en matkasse hem med 5 stycken middagar för 4 personer som man själv ska tillaga. Du får recept och alla råvaror, kryddor och andra smaksättare samt mjöl osv får man själv hushålla med. Testvecka för 499 kr ska detta hushålla prova och sedan får vi se vad vi tycker. Matkassen levereras varannan vecka och kostar fortsättningsvis 749 kr. Ska man ransaka sej själv så handlar men nog för samma summa varje vecka och då slinken nog en del onyttigt/onödigt med så man tjänar säkerligen på det i slutändan. Nu är vi ju bara 2 ½ person i hushållet men man kan ju frysa in portioner. Ska bli intressant att prova på det.

Milo är väldigt svag för mina Herbalife shaker och säjer ofta att han vill ha det sista, idag snodde han hela för mej men fick inte dricka hela :-)

Måste berätta om en härlig kommentar från sonen. Jag stod och tog av mej min klänning och hade även en underkjol som skulle av, då säjer Milo - Mamma....har du köpt den på BR?, - Nej svarar jag, den har jag sytt själv. ..tystnad några sekunder och sedan kommer Milos svar - Ja, kan man också göra.
Visst är det underbart med dessa små kloka betänkligheter som jobbar fram i sitt lilla huvud, jag bara älskar att höra sådana här små klokheter från barnen :-D

Fick mina kläder idag och blusen passade inte mej, jag är för storbystad, i övrigt passade den. Synd för den var verkligen fin. Jag har lagt ut den på Tradera och hoppas någon annan vill ha en sådan blus, fast det tror jag nog. Koftorna var lite olika i storlek men fina båda två.

WLC kurs och nedgång med ett halvt kilo. Känns bra:) Jag blir mindre sakta men säkert.

4 kommentarer:

A-K sa...

Jag skrattar gott åt Milos kommentar :-)
Filippa kläcker också ur sig en massa härliga kommentarer just nu.
Trist att blusen inte passade, men du får den säkert såld.
Det ska bli spännande att se vad du tycker om matkassen.
KRAM

A-K sa...

Tack snälla för din fina kommentar! Den gjorde min dag!
Ja, du vet jag och min eviga jakt efter gamla godbitar :-)
Koftan är jag verkligen superlycklig över. Jag mailar över två bilder med koftan i centrum så du får se lite mer av den!
KRAM

Helen sa...

Ja, det är mycket som rör sig i huvudet på de små. Många kloka kommentarer.

B's syster kör Linas matkasse. Hon har en tonårsson hemma och då får de varsin matlåda oxå. Hon är supernöjd. Jag är inte redo ännu att ta det steget. Leo är ju än så länge fokuserad på korv och makaroner :-)

Att köpa kläder osett är ju alltid en chansning. Tur att 2 av 3 passade i alla fall. Har lagt en inlägg med mina me&i-inköp.

Kram

Anonym sa...

hej ,jag tar en morgonpaus här vid datorn tills vi ska köra en friskis tur kl 10. Den där matkassen den innehåller väl bara bra matvaror eller hur, inga utsvävningar som glass o godis ha ha. Prova ,det sparar tid för dig och den kan du ha roligare för änn matbutiken. Jag gillar också Milos nyfikenhet och snusförnuft. Du får ha en kommentarsbok och skriva in citat i. Vi har sista invägningen på måndag och sedan ska vi ha uppföljningskvällar istället för WLC och förmodlingen tvåveckorsintervall. Så vågen ska gå sakta ner innan sommaren. Nu har du fått konkurenter på din herbalifeschake både Milo o Jörgen . Milo dricker för han härmar mamma och Görgen kanske börjar tänka om. Använder 75 länder Herbalife så kanske det kan va nyttigt också . vi hörs ikväll. mamma