fredag, februari 11, 2011

Ännu en vecka susade förbi

eller nästan en vacka iaf. Jag har väl inget alls roligt att komma med idag. När jag körde hem från jobb så var det inom mataffären och storhandla för skåpen var ganska tomma. Jörgen och Milo har varit hemma idag och vi ser inte direkt någon förbättring, runt 39 graders feber, hostar mycket och äter minimalt. När han ska sova klagar han över att något gör ont, ajajaj. Jag tror han har ont i hela kroppen för han kan inte peka på något specifikt ställe, hade han haft ont i öronen så hade han talat om det för det har vi sett tidigare.

Jag har haft smått ont i halsen hela veckan men idag känns det värre, trög i ögonen är jag också. Men jag känner inte mej sjuk, bara så trött. Men kombinationen sjuk son som sover mycket oroligt och nytt jobb med mycket att lära är inte bra. Chefen berättade för mej igår att systemet vi jobbar i tar 3 månader att lära sej och sedan ytterligare 3 månader att förstå! Jotack det har jag märkt, det är svårt. Men samtidigt hade det ju varit tråkigt om det hade varit samma som på tidigare företag.

Jag har ätit fel saker ikväll, det känns för då mår man inte bra i magen, äcklig känsla....om man nu får säja så!

1 kommentar:

A-K sa...

Visst 'r det jobbigt när de små är sjuka! Man vill ju ta deras onda så att de slipper! Jag hoppas att Milo kryar på sig över helgen.
Tack snälla för omtanken. Igår var verkligen ingen rolig dag... ville helst sätta mig i ett örn och grina... men det blir ju inget bättre av. Peter har varit iväg två veckor på raken nu (hemma på helgen dock) och det ÄR jobbigt att sköta hela ruljansen ensam, även om det är jag som gör det mesta.

Imorgon ska vi på Melodifestivalen i GBG :-) Syrran är barn vakt för Filippa.
Vi sitter på femte raden på parkett, ni får hålla utkik efter oss :-)

Jag vet hur jobbigt det är att byta system! Har ju varit med om det flera gånger då jag bytt jobb inom samma branch. Även om det tar tid så tillslut lär man sig och så känns det som att man alltid jobbat med det.

Vila ordentligt i helgen!

STORA KRAMAR