lördag, januari 15, 2011

Middag för 5

Underbara lördag, det är så skönt att känna detta inre lugn som lägger sej som bomull i själen. Känslan av att älska hela sin stora familj, man pratas vid en stund i telefonen, skickar ett meddelande eller träffas. Jag har den bästa familj jag någonsin kan önska mej, älskar er alla!

Sitter här med tända stearinljus och hör smattret av regn på fönstret, det låter faktiskt riktigt behagligt. TV,n låter svagt i bakgrunden, Milo hostade till i sömnen och hunden ligger och rycker lite i sömne, tror nog att han är ute och springer på sädesfälten.

Vi har haft mina föräldrar här ikväll, ringde och bjöd dem på middag. När vi hade ätit en sund efterrätt placerade vi oss i soffan och såg på Fångarna på fortet och därefter körde dom hem och jag nattade Milo. han hade lite svårt att somna för näsan är täppt och då är det jobbigt att ha napp och snutte som ska snuttas/snusas på.

Doktor Milo har Otto och Nalle på läkarbesök, dom hade trillat av vagnen och behövde plåstras om. En av mina favoritsysslor är att studerar och lyssna på Milo när han leker sina rollekar, det är fantasiskt mycket man får uppleva av olika saker han lärt sej utan att man egentligen lärt ut det. Underbart med barn i denna åldern!

2 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon

Skön stil på doktor Milo. Han får gärna komma hit och bota min snuva :-)
Håller med om att de är bra roliga nu i sin iver att upptäcka världen.
Lovar visa bilder på möblerna när de kommit.

Leo äter så där. På dagis oftast bra, men hemma beror det på humör, vad som serveras och vad som råkar vara på TV'n. Är han riktigt hungrig är det inga problem att stänga av den, men annars blir han gärna sur. I torsdags åt han bra med kött, men inte i fredags, då blev det bara makaroner. Potatis vill han inte ha, möjligen några bitar kokt. Men inte stekt, gratäng eller klyftor. Vet snart inte vad jag ska servera.

Ha en bra söndag.

Kram

A-K sa...

Visst är de små gulliga när de håller på med sina roll-lekar :-)
Vilken söt doktor Milo är!

KRAM