måndag, maj 31, 2010

Smått upprörd..


är jag efter att ha upptäckt en massa lila prickar på min Odd Molly Fonda och på en av Milos Molo tröjor och en Småfolk. Jag har ingen aning om vad det kommer ifrån men det är många små prickar på båda plaggen, mest på mitt ca 30 fläckar. Något måste legat i tvättmaskinen men jag hittar inget. Nu ligger alla plaggen i Vanish och jag hoppas innerligen att det går bort.

Milo verkar ha hämtat sej igen och visst hostar han men ingen feber och pigg är han, så han får gå på dagis imorgon. Han sov ju bara lite i fm så rätt som det var hittade jag honom sovande i soffan och detta skedde under en tvättupphängning:)

Milo har spelat musik inne på Linettes gamla rum idag, han har dansat på röda mattan och samtidigt åt han popcorn precis som en annan festpriffe på skoldisco:)

Till dagens bästa! Nu har jag varit och köpt mej ett årskort på TrainIn och på onsdag är det dags för första träningen med hjälp av instuktör. Jag fick också reda på att nu i september drar dom igång med Armykids som innebär gympa för barn mellan 2-5 år och då är dom två tränare och föräldrar kan under tiden själv träna timman som dom små är på sitt. Det ingick t o m i mitt träningskort. Detta ska Milo få testa och jag tror han kommer gilla det när han väl lärt känna barne och tränare, han är ju alltid lite blyg i början.
Nu ska jag f__imej ner i vikt och bli bättre i mina muskler, speciellt så mitt bäcken klarar mer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heja syster! Det är gott med årskort :)

Hoppas prickarna försvinner.

Kram

Anonym sa...

Det låter bra ,är du motiverad nu? Bra att milo verkar kryare: Jag har varit hos mormor i em. hon är kvar f.f. hon har svårt med andningen och då kommer hostan. Ska jag geida dig privat med min WLC kurs? Rätt hög proteinintag ung 105g om dagen, 1400 kalorier i vila ska du ha och undvika snabba kolhydrater lycka till

Vilka gulliga bilder på Milo.
Mormors gullunge.

WWmor sa...

Hej hej.. det var ett tag sen..!

Usch, vilka tråkiga fläckar.. hoppas verkligen att de försvinner!

Haha, vilken härlig kille Milo är, dansar och partar minsann..!! Gissar att han kommer stå mitt på dansgolvet när det börjar bli Discodags!!

Skickar en peppkram. Bestäm dig och tänk på att du måste göra val varje dag.. välj det "lätta" alternativet.
Jag måste också ta mig i kragen nu. Släpar ju omkring med ca 18 kilo för mycket, och nu fick jag avboka vårruset pga ont i höften. Var till naprapaten och det visade sig att jag har usla sätesmuskler som tyvärr gör att höften är ostadig och är vinglig nrä jag spriinger, och då får jag ont.. !

Här ska det styrketränas!!
Låter ju toppen med egen instruktör!! Kämpa på!!

kramis..