söndag, februari 21, 2010

Så var det snart ny vecka igen

Stoppa tiden någon! Jag vill vara mer med Milo, han växer ju och utvecklas så snabbt nu. Han pratar massor och förstår så mycket. Varför ska förskola få vara med om detta fler timmar om dagen än mej *gillas inte*
Milo smiter iväg med en morot än om jag sa att han skulle sitta ner och äta.

Morgonen blev ganska tidig men i gengäld fick jag sova hela natten fram till 05.30 och då klarar man det mesta. Vi fick i oss frukost och sedan blev det fart på mamma i huset, pappa lekte med Milo. Jag har tvättat all tvätt, dammsugit, städat allmänt. Sprutade in ungsrengöring i ugnen för den såg rent ut sagt för j..lig ut. Detta ska ju sitta i en stund och jag hann inte göra vid den innan vi skulle köra och hälsa på Anna, Svante och Lucas. Maken nämnde något om att han inte visste vad han skulle pyssla med och jag var snabb och föreslog ugnen, och han gjorde vid den på ett sätt som jag INTE hade gjort, den plockades isär på alla sätt och fick t o m rent i fläkten som befinner sej bakom. As new vill jag lova:) Duktig make!

Vi hade det jätterolig och mysigt hos våra vänner. Milo och Svante fixade med sitt och sedan tog vi en fika och massor av pladder. Svante var det så synd om för han var jättedålig i sina luftrör och vägrar andas medicin, det fixar dom nattetid när han sover.

Här hemma ikväll har vi fixat vidare med tvätten och lagat middag. Milo somnade halv 8 utan bråk, att lägga sej är han superduktig med. Jag sitter och bevakar ett par tradera auktioner just nu och sedan blir det att ta fram kläder inför morgondagen.

1 kommentar:

A-K sa...

Vad bra att du överlät ugnsrengöringen till Jörgen :)
Är han sugen så har jag två smutsiga ugnar här ;) Hihihi!

Skönt att Milo somnar så bra på kvällarna. Filippa sov middag alldeles för länge idag så det blev väldigt sent innan hon somnade för natten.

Verkligen synd att vi inte bor närmare varandra!

KRAM