måndag, oktober 19, 2009

Älskade 15-månaders "bebis"


Nya badkappan, mysig!

Kan ni tänka er att min son är 15 månader idag? Jag hade faktiskt glömt bort det men A-K påminde mej, tack gumman! det är mycket som utövas nu, klättring, äter oftast själv, pratar mer, förstår vad man säjer, visar vad han vill, talar om vad han vill, visar mer vad han inte vill.
Innan idag fick han vatten som vanligt till middagen men då blev han sur, puttade bort muggen och sa skruuu. Vet ni vad det är? Juice, tetrapak med skruvkork, han är ta mej tusan smart grabben:) Han har också börjat självmant gå till pappa och ska pussas när jag säjer, -Nu är det dags för välling och natti med kudden. Gulligt:)

Vi hade ju tänkt besöka mormor idag men så blev det inte för hon skulle iväg på eftermiddagen, till Ekeby möbelaffär, vi fick gärna följa med vi hade ingen lust med det just idag. Vi tog en promenad istället ochMilo gick ca 60 m på 20 minuter :) det gäller att inte känna sej stressad.
När Jörgen kom hem så hade han varit och köpt hållaren till TV.n så den hjälptes vi åt med och nu känns det säkrare för Milos del. Han brukar inte röra den men om han skulle dra sej upp i den så väger den ca 50 kg och det vill jag inte riskera. Nu är det bara sladdarna som ska snyggas till.


Övriga dagen har bara flutit på med det vanliga. Jag hittade ett mönster på en fuskpolo att sticka till Milo.
Bra sida där man kan skriva ut gratis mönster och denna fanns i barnstorlekar också.

Vagnens klädsel hamnade ju i tvättmaksinen och blev som ny igen. Milo tyckte den såg konstig ut:)


Man skulle kanske ta fram stickorna nu när pågadrullen sover:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Får se till att fixa stickor och garn här med ;)

Grattis på 15-månadersdagen förresten.

Ses på onsdag!

KRAM

Anna sa...

Vi får nog inse att vi inte längre har bebisar, de har vuxit upp till små barn. Och utan att fråga oss....hmmm vad säger vi om det.

A-K sa...

Stoppa tiden! Den rinner på för fort :)
Nyss hemkommen från Lionssimmet. pratade precis med grannen om förra året då vi stod och kollade på simningen, då var Filippa 3 månader och jag hade henne i sele på magen :)

Visst är det kul när de kan göra sig förstådda :)

Vad mysigt att sticka... det vill jag också göra! Ska kolla på mönstret.

Kram

Helen sa...

Grttis Milo. Vart tog våra bäbisar vägen? Snart tar dom väl studenten!
Milo är väldigt duktig på att prata och förstå tycker jag. Leo ligger efter där. Än så länge säger han inget jag begriper.

Men snart blir det väl "varför de, mamma" och så får man förklara och förklara!

Jag är hemma och snorar idag. Lämnade Leo på dagis i alla fall. Har jobbat liten nu, men ska gå och sova en stund.

Vagnen ja, vi har lyckats hålla den smutsfri väldigt länge. Men nu har det blivit en del på som behöver tvättas. Speciellt när han sitter i vagnen och tex äter banan när jag hämtar från dagis. Då blir det lite kladd.

Sticka - gud det gjorde jag massor i tonåren. Mamma fick avsluta de flesta projekt och sen använde man det inte.

ha en bra dag