onsdag, juli 22, 2009

Onsdag i Borås

Här kan ni se var vi bor. Fint rum i grå rokokostil. Nackdelen med läget är att en tågräls går strax utanför och det passerar tåg dygnet runt och då med en järnvägsövergång med gullig ringning när bommarna ska gå ner;-)
Milo i lekrummet på hotellet. Ett stort lekrum med många olika leksaker, lite rutchkana och lektält. Spännande för en liten 1-åring
Vi tar en fika med varsin god kaka från ett wienerkonditoriet, leker med Milo och bara sitter och slappar och snackar skit:)
Idag har vi varit i Borås. Vi skulle gått in på djurparken men det var flera 100 m kö när vi kom så vi gick först en tur i Knalleområdet och åt lunch på ett ställe. Därefter var Milo trött och vi fann ingen anledning att besöka djurparken medans Milo sov! Vi shoppade lite istället. Milo köpte en Fischer price skolbuss med ljud och ljus, jag köpte 8 Boda Nova glas med grönt mönster på Iittala och en Marimekko glasskål i grönt:) Miss Mary fick ett besök efter tips och vägledning från A-K:) Både jag och mamma hittade vars 2 BH och Jörgen en bandana att ha när han kör motorcykeln.
Nu ska Milo bada i badkaret och sedan ska vi gå ner och äta förrätt och middag:
*Halv Croq Monsieur
*Risotto med bakad tomat och parmesan.
Milo sov förresten gott inatt, han somnade mellan oss när vi gick i säng och sov till 6 i morse och sedan ammade vi och sov vidare till 8. Måste också berätta att i förrgår hoppade han över amningen på natten! Första gången sedan han föddes:) Vi ser en ljusning!





3 kommentarer:

A-K sa...

Vad mysigt med lekrum. Det missade vi i vintras när vi var där.

Kul att ni hittade till Frufällan och kul att ni hittade bh:ar både du och mamma.

Maten lät väldigt god!

Vi hade en bra dag med syrran och hennes sambo i Lysekil. Nu är vi hemma och jättetrötta... och nu ska det packa. Fick packat till barnen igår... alltid något :)

Filippa vaccinerades på BVC, hon rörde inte en min. Felicia var med för att hålla henne i handen :) Än har jag inte märkt något på henne.

Kram

Helen sa...

Ser ju jättetjusigt ut. Milo måste uppskatta lekrummet.
På semester är det helt tillåtet att shoppa loss:-)
Skönt va att få sätta sig vid dukat bort.

Ha det bra.
Vi åker skittidigt till lerum imorgon.
kram

Anonym sa...

Vad mysigt ni har det. Hälsa allihop.

Kram