tisdag, juli 21, 2009

Nu är vi på väg!

Jag får uppdatera lite från igår och lite idag. Bilden är jag fångade är härlig tycker jag själv:) Jörgen drar Milo ganska snabbt på sin Bobbycar och han skrattar hjärtligt, ni ser säkert vilken fart dom har på bakgrunden:)
Milo sov ingen eftermiddag igår heller för han sov 3 timmar förmiddag och det medför ju tidigt sänggående. Vi körde till OnOff för att köpa en portabel DVD att ha i bilen. Detta för att underhålla Milo som inte gillar bilåkandet. När vi körde hem somnade han och då var klockan 19 så jag tyckte han kunde få sova för natten för vi behövde komma upp i tid idag. 19.30 vaknade han så jag gav honom välling och han somnade i famnen på mej men så fort jag reste mej och skulle lägga honom så spände han både och skrek, skulle INTE sova. Jag ammade honom och samma sak där. Han fick komma upp en timma men var trött, försökte igen vid 21.30 och precis samma sak igen, då var jag gaaanska lack! Till slut när han stått och skrivkit en stund så tog jag honom och gick in i min säng och då somnade vi båda två på studs! Hör och häpna nu, Milo sov till 07.15 utan amning och nappning!

I morse var det sista packningen som gällde och ställa i ordning så det ser skapligt ut när man kommer hem igen. Ett orosmoment och det är att vi inte hittade Tara(katten) och vi misstänker att hon smet ut när vi höll på att packa ut i bilen. Vi letade och kallade men ingen Tara dök upp. Vi får be Linette leta efter henne nu i förmiddag. Hon har smitit förr så det är ingen fara på färde men jag är mest rädd för bilarna.
Nu sitter jag här i bilen och bloggar, Milo sover. Han tittade på Drömmarnas trädgård på sin DVD och somnade sött:) Hoppas han sover en bra stund så vi hinner komma någonvart. Nu ska vi njuta livet på ett 4-stjärnigt hotell inkl frukost och två-rättersmeny på kvällen:) Ska bli helt underbart!
Laptop och kamera är med för jag måste ju ha något att göra om kvällarna när Milo sover. papsen är ju en riktig filmtittare men det är inte min melodi.

Vi ses nog ikväll igen:) Nu ska jag se om jag hinner läsa några bloggar inan batteriet tar slut!

1 kommentar:

A-K sa...

En helt underbar bild :) Man ser hur roligt han tycker det är att åka fort!

Vad skönt att ni fick en bra natt trots att det tog lite tid att somna för unge herrn.

Hoppas att Linette hittar katten!

Idag blir det jobb och packning. Imorgon tänkte vi åka till Lysekil och hälsa på syrran.

Kramar

P.s NJUT av ledigheten tillsammans nu!!! D.s