måndag, juni 22, 2009

Vi hann inte mer riktigt igår:)

Hjälp mej mamma!

Vi var hos mormor och morfar och grillade igår kväll och kom hem vid 21.30 och innan jag fått sonen i säng och bäddat rent i sängarna(hade glömt att jag hade plockat av allt på förmiddagen) så var klockan så pass mycket att orken var slut för att sätta sej vid datorn. Hela vår dag var jättebra och vi hade ju så fint väder, fortsätt med det tack!
Bilden ovan tog jag för en liten stund sedan. Milo hade krupit upp i leksakslådan och kunde inte ta sej ur, mamma fick komma till räddning men kameran låg i närheten och han fick stå ut några sekunder för jag var ju "tvungen" att ta en bild:) Han är inte direkt nöjd med situationen som synes.
Vi har haft en sådan orolig natt med varannantimmas amning inatt med men jag tror att det är en massa inlärning som spökar i Milos huvud för han vaknar och är ledsen direkt och det är bara mammabappe som tröstar, tänk om man kunde tagit av den och bara stoppat in i munnen utan att böka med att resa sej och sitta upp.
Jag hade en stund inatt då jag låg och tänkte på webb rean som är i full gång. Det finns en serie kläder i KikKid som jag tycker är heltufft men jag tyckte jag hade handat tillräckligt när jag väl hittade detta på rean, men jag kan meddela att nu är det beställt! En ljusgrå jacka med gröna detaljer och en hel overall i bomullstyg i grönt samt en ljusgrå keps till det. Jag har nog snart köpt hela KikKids kollektion i pojkfärger...förvarnar er! men nu är jag klar:-) promise!
Vad ska vi göra idag? Jo absolut ingenting, promenera och gå hemma och mysa! och ni då?

2 kommentarer:

A-K sa...

Hihihi... han ser ut som om han gått på grund i leksakslådan :)

Vi sitter här i vårt underbara hus i Skagen. Fick sällskap av Camilla med familj (som skulle till Legoland) på Stenabåten imorse, vilket var jättetrevligt. När vi kom fram åkte vi upp till Grenen direkt och badade fötterna :9 Nu har vi varit kulurella och kan koppla av ;)

Barnen har fullt upp eftersom vi är på ett feriecenter. Anton har precis lagat middag till oss :) Nu ska den sjunka ner lite sedan blir det bad i poolen.

Usch... finns det något värre än när man sent på kvällen upptäcker att man hade tagit ur sängkläderna :(

Helen sa...

Ha ha, ta av tutten och ge till barnet. Tänk om det hade gått, gud vad saker man han fått gjord då. Men vem vet, om X antal år kanske någon uppfunnit nåt sånt!

Fastna i lådor är inte kul Milo, hälsar Leo.

Jag tycker det finns så otroligt många webbshoppar för barnkläder. Alla föräldrartidningar svämmar över av annonsr. Det ena finurliga namnet efter det andra -Minpluddevutt :-)
Finns det verkligen underlag för alla? Är kvalitén verkligen bättre än typ Lindex, HM, Kappahl?
Och det här med ekologiska kläder tycker jag har gått lite till överdrift.

Samtidigt som det är kul att det finns ett utbud utanför POP och kedjorna.
Name It, hittade jag i köpcentret. Låg bredvid POP. Har inte köpt nåt men tyckte deras kläder såg bra ut.
Just ja, Leo fick ett par gröngrå byxor i strl 62 av en vännina. Dom har han fortfarande. Så stora!

Solen skiner och jag sitter på jobbet, mycket trist

kram