måndag, juni 01, 2009

30 graders värme!


Gosungar!
Idag har det varit 30 grader varmt enligt morfars väderstation. Vi har fått hålla oss i skuggan på altanen och även där var det supervarmt. Vi fick besök av Sandra och Tilda i middags. Våra söta ungar fick vara avklädda för att inte bli för varma. Vi fikade frallor och barnen åt sin mat.

Ahhh min farbror Milo har också öron:)
Tilda och Milo badade i nya poolen(körde och handlade en i förmiddags) och dom var skrynkliga om fötterna när vi väl tog upp dem. Milo roade sej en del med att krypa i och ur för det är ju hans favorit sysselsättning. När dom hade badat och lekt en stund somnade båda två, Tilda lånade Milo vagn och Milo fick sova i sin säng, det var svalast där och han sov i 3½ timma! Värmen tar på krafterna.

I övrigt har vi inte gjort ett vettigt handtag förutom den obligatoriska dammsugningen och småplocket.

Natten var ungefär som förra, en amning och sedan vaknade vi kl 6 i morse. Ju senare Milo lägger sej på kvällen desto tidigare vaknar han, mindre bra för jag är ju också trött. Hostan och snuvan vill inte ge med sej och hade det inte varit för den så tror jag att han hade sovit lite bättre.

2 kommentarer:

A-K sa...

Tack för de fina orden på Filippas blogg :)

Vad söta Milo och Tilda är tillsammans! Vad mysigt ni har det som har så många små i släkten... det är jag avundsjuk på!
Idag var det faktiskt FÖR varmt! Pust!

Jättefin pool du köpt!

Filippas första tand har tittat fram! Så hon har varit lite kinkig ikväll. Inatt får hon amma fritt :)

Kram

WWmor sa...

Poolen var ju super "cool". Svalkade säkert jätte bra där i värmen..

Fin farbror och brorsdotter! Tänk att de är så jämnåriga.. kul! Säger som A-K, lite avis på det.. Våran Wiktor är själv i släkten och bland vännerna.. Tur nog har jag ju bra kontakt med våra vänner via AFF.

kramis..