söndag, februari 08, 2009

Dop och annat smått och gott


Jag, Milo och Linette var på Tildas dop igår. Hon var vaken hela tiden i kyrkan och var helt tyst och studerade allt med stora ögon. Så fin och en underbar dopklänning som hennes mormor sytt, bedårande fin! Jag ska lägga upp en bild på henne snart, ska bara få en först. Jag körde ifrån min kamera:( Det är ju så mycket man ska tänka på när man är själv med att köra iväg, skötväska, vagn, mat till Milo, napp, näsduk till snornäsan, ....osv...

Vi hade köpt en Chicco läragåstol med en massa ljud att sysselsätta sej med:) och sedan hade jag köpt en Polarn o pyret A-tunika utan ärmar som jag strök på en pippilångstrump bild på och under stod hennes namn Tilda, den blev söt och perfekt att ha i sommar.

Milo var övertrött igår och ganska orolig, kunde inte somna hur jag än bar mej åt. När klockan var halv tio så gick han och jag i säng och till slut somnade han. Denna natten har varit lite bättre, jag har fått sova två timmar i stöten:) Nu ska det nog snart bli helt bra, skönt för denna veckan har varit rent ut sagt pest, nattetid.



Minns ni min beställning av Ubang från Danmark? Detta paket fick jag nu på morgonen för Jörgen hade det med sej hem från Danmark. Kläderna är ganska stora så han kan inte ha dem än, jo kanske ett par bodysar. Men det gör inget för vi har så vi klarar oss just nu. Påslakansetet var så coolt, en liten typ vante med ett band i som man kan leka godnatt och godmorgon med. Det var till juniorsäng så han kan ha det ganska länge, jag får vika in det för långa under madrassen och kudden får vi fixa en stor platt, har nog en gammal extrakudde i garderoben som jag kan fixa till. Bobux skorna är inte köpta i DK, dom har jag ropat in på tradera.

Har fått lite påpekan på att jag handlar ganska mycket..gahh...jasså:) Jo det gör jag men jag säljer också en del och får bra pengar för det som jag sedan handlar vidare för. Jag har haft lite tur för jag har fått väldigt bra betalt för mina saker. Jag har mer att sälja, så om någon ska ha bebis så har jag min leandervagga, chicco babysitter, fisher price sängmobil med ljus/ljud och fjärrkontroll, liggvagn/sittvagn fast den ska jag ha ett halvår till. Har ju en massa bebiskläder och påslakan till vagn/vagga. Nej nu slutar jag annars för jag nog höra det med..hihi. Och en annan sak, jag har ju bara Milo nu och ja, han kommer bli bortskämd både med kärlek och kläder mm, och det skäms jag inte över att säja. Varför tror ni vi köper så många havregrynspaket;-D

1 kommentar:

A-K sa...

Klart du inte ska skämmas för att du handlar mycket kläder till Milo! Låt andra tycka vad dom vill! (har man intresset och föresättningarna.... så varför inte? Och om man dessutom säljer dem på Tradera när de är urväxta och får bra betalt!)
Min syster tittade på Filippas blogg igår när vi var där och då sa hon... -"har du köpt FLER overaller????" fast när jag sa att de var till nästa vinter tyckte hon att det var ett bra köp :)
(Kolla in i bloggen igen och se hur sött Filippa och Andreas sov tillsammans.... har lagt upp ett foto som syrran mms:ade igår)
Jättesnygga saker från Ubang. Bra att ha lite större storlekar på lut.
Filippa har haft barnvakt en gång förut, i oktober, vi skulle på patrik isaksson men det blev inställt så vi gick ut och åt middag istället, då var hon också hos syrran, men syskonen var med där då.

Overallen från Molo var verkligen både snygg och välarbetad! "Längtar" tills nästa vinter ;) då den kan användas!

Nu måste jag städa vidare....snart klar!

Ha en UNDERBAR söndag och hoppas att Milo snart är frisk igen!

Kramar